Jung Type Test                    Indadvendt.dk

Denne test giver et vejledende bud på din personlighedstype. Testen baserer sig på den schweiziske psykiater C.G. Jungs arbejde, som siden har dannet grundlag for personlighedstests som Myers-Briggs Type Indicator (MBTI test), Jungiansk Type Indeks (JTI) og Keirsey Temperament Sorter (KTS). Husk på, at enhver test kun er vejledende - det gælder også de tests, man kan købe hos diverse konsulenthuse.

Denne test udsættes løbende for statistisk kontrol og validering. Det er ganske normalt, at man som testtager kan føle, at man bliver "tvunget" til at tage nogle valg, der i testen fremstår simplere, end man selv oplever sin dagligdag. Når testen gør brug af disse skarpe opdelinger, skyldes det, at en mere nuanceret test ville bestå af langt flere spørgsmål for at nå frem til samme nøjagtighedsgrad som denne kortere, men mere skarpt optrukne test.


Personlighedstests, uanset om de er faglige eller "officielle" tests som Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI test), Jung Type Indicator (JTI), Jungiansk Type Indeks (JTI) eller online gratis personlighedstest som denne, er indikatorer til at hjælpe dig med at finde din personlighedstype.

Ingen test er nogensinde udtænkt til at kunne udpege din personlighedstype med fuldstændig nøjagtighed eller pålidelighed, og der er ingen erstatning for at gøre sig bekendt med værkerne af Myers, Briggs og Jung. Som udgivere af denne online gratis personlighedstest, der giver dig mulighed for at opdage din psykologiske type i typologien som Jung, Myers og Briggs har lavet, har vi bestræbt os på at gøre denne gratis online personlighedstype-test pålidelig og nøjagtig.

Ligesom de " officielle" tests såsom Myers-Briggs Type Indicator®, CelebrityTypes.com Test, Jung Type Indicator (JTI), Jungiansk Type Indeks ( JTI) og andre sådanne professionelle, nøjagtige instrumenter, er vores gratis online-test udsat for statistisk kontrol og validering med henblik på at gøre udfaldet så nøjagtigt som muligt. Ligesom de officielle Jungianske personligheds-tests som Myers-Briggs Type Indicator®, CelebrityTypes.com, Myers-Briggs® eller MBTI test trækker vores gratis online-test også på værker af JH van der Hoop og har bestræbt sig på at give en præcis psykologisk vurdering, der forbliver så tæt på de officielle og autoriserede værker af van der Hoop som muligt. Vi trækker også på psykologi om personlighedstyper som præsenteret i CG Jungs Psykologiske Typer såvel som de psykologiske indsigter i personlighedstypeprøvninger, som præsenteres i Isabel Briggs Myers arbejde (medskaber af MBTI® instrumentet). Forfatterne af denne gratis online personlighedstest er certificeret i brugen af forskellige personlighedstests og har arbejdet professionelt med typologi og personlighedstests.

Forud for brugen af vores gratis online personlighedstest bedes du bemærke, at mens en typekode på fire bogstaver er forenelig med den type koder som findes i den officielle MBTIs® undervisningsmateriale, bør denne test ikke forveksles med de officielle varemærkebeskyttede tests som Myers-Briggs Type Indicator ® eller Jung Type Indicator (JTI). Resultaterne af vores gratis online personlighedstest leveres "som de er", gratis, og bør ikke fortolkes som professionel eller certificeret rådgivning af nogen art. For mere om vores online personlighedstest, bedes du kontakte en administrator.

Myers-Briggs Type Indicator og MBTI er trademarks som tilhører MBTI Trust, Inc., som udgiver MBTI testen. Jung Type Indicator er ejet af Psytech International. CelebrityTypes Test er ejet af CelebrityTypes International.